Humor: bekijk hier de Honest Trailer voor 'Birds of Prey'!

Humor: bekijk hier de Honest Trailer voor 'Birds of Prey'!

Wordt de film flink afgeslacht door de Screen Junkies?

Waar de film gelanceerd werd als Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, onderging deze toen de film al in de bioscopen draaide al een naamsverandering. Ineens heette de film Harley Quinn: Birds of Prey. Dat is een van de vele punten waar de Screen Junkies op wijzen in hun nieuwste Honest Trailer.

Zo is de R-Rating een probleem voor de Screen Junkies, evenals de afwezigheid van Jared Letos Joker. Wel hebben ze veel lof voor de schurk van Ewan McGregor, Roman Sionis a.k.a. Black Mask, tegen wie Harley Quinn (Margot Robbie) en haar vriendinnen het op nemen in de film.

Bekijk hieronder de Honest Trailer!


In Harley Quinn: Birds of Prey vertelt Harley ons een verhaal. Het verhaal van hoe een narcistische schurk met de naam Roman Sionis en zijn rechterhand Zsasz het voorzien hebben op een jong meisje genaamd Cass. De stad wordt helemaal op z'n kop gezet in de jacht op de dame. De wegen van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya kruisen elkaar en het viertal besluit om samen Roman neer te halen.

NieuwsFilm

meest populair