Emily Ratajkowski maakt spannende badkamer-selfie

Fotomodel Emily Ratajkowski acteert op het randje.

Kijk jij graag even naar het model Emily Ratajkowski? Zo ja, dan hebben we weer een mooie foto vanaf haar Instagram-account. Dit keer even geen foto in de zon of in bikini, maar nu vanuit de badkamer waar ze een selfie nam.

Het bekende model dat ook graag acteert, en te zien was in films als de thriller Gone Girl uit 2014 en het muzikale drama We Are Your Friends uit 2015, nam in de badkamer een selfie van haarzelf en haar vriend Sebastian Bear-McClard.


Bekijk de foto:
Emily Ratajkowski maakt gewaagde selfie


Zoals bij de foto geschreven is dit geen foto van haar huidige quarantaine. "Dit is niet hoe onze quarantaine eruit ziet (we hebben meestal sweaters en hoodies aan), maar aangezien ik deze foto tijdens mijn Q&A heb gepost, waarom zou ik het dan niet hier even plaatsen? Dit was ongeveer 6 maanden nadat we getrouwd waren, zomer 2018. 🤍" aldus Ratajkowski.

Meer recente opvallende foto's van celebs? Check: Gaby Blaaser pruilt haar lippen voor 'De Bachelorette' | Rita Ora weer lekker schaars gekleed in het zonnetje | Victoria Justice laat haar strakke lichaam zien!

NieuwsFilm

meest populair