John Cena krijgt na 'The Suicide Squad' mogelijk zijn eigen superheldenfilm

John Cena timmert al jaren aan de weg als een van de nieuwe grote actiesterren in Hollywood. Met een hoofdrol in een superheldenfilm wordt die status alleen maar vergroot.

John Cena heeft via zijn Instagram-account gehint naar een (hoofd)rol in een nieuwe superheldenfilm. Volgend jaar is hij eerst te zien in James Gunns The Suicide Squad, maar mogelijk ligt er nu ook een andere comic-verfilming in het verschiet.

Via Instagram deelde Cena namelijk een afbeelding van de Valiant-held X-O Manowar. Hij is een van de bekendste helden uit het Valiant Comics Universe. De strip gaat over Aric van Daria, een soldaat die het opnam tegen het Romeinse Rijk in de vijfde eeuw, maar werd ontvoerd door een buitenaards ras genaamd The Vine. Na jaren van gevangenschap, leidde Aric een opstand tegen The Vine. Tijdens deze strijd werd hij verbonden met Shanhara, het levende X-O Manowar pantser.

The Vine sloegen echter al snel terug en roeide zowat het hele rebellenleger uit dat werd aangevoerd door Aric. Aric vluchtte vervolgens naar de aarde, waar hij door zijn interstellaire reis arriveerde in de 21e eeuw. Nu moet hij onze planeet weten te beschermen tegen The Vine.

Jammer genoeg postte Cena slechts onderstaande afbeelding, zonder enige toelichting. Of dit nu betekent dat hij X-O Manowar daadwerkelijk zal spelen in een film is nog onduidelijk, maar het zou ons niet verbazen. Vin Diesel was onlangs te zien als Bloodshot, in de eerste Valiant-verfilming. Gezien de connectie tussen Diesel en Cena (die samen te zien zullen zijn in Fast and Furious 9) zou Cena zomaar de tweede toevoeging aan het Valiant-filmuniversum kunnen zijn!



NieuwsFilm

meest populair