Het is bekend waarom Star Lord zo snel vertrok aan het einde van 'Avengers: Endgame'

Het is bekend waarom Star Lord zo snel vertrok aan het einde van 'Avengers: Endgame'

James Gunn geeft details prijs over vervolg.

Na twee Guardians of the Galaxy-films in het Marvel Cinematic Universe was er een cross-over met de vele andere films in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. In de toekomst krijgen we nog meer te zien van deze "A-Holes" en dus ook van Guardians-leider Peter Quill / Star-Lord.

Aan het einde van Avengers: Endgame is te zien dat de Guardians onder leiding van het personage van Chris Pratt van de Aarde vertrekt, vermoedelijk om Gamora (Zoe Saldana) te vinden. Via Twitter liet regisseur James Gunn weten waarom Quill zo snel vertrok.

Snel vetrek van Aarde
Een fan vroeg aan Gunn waarom we Quill niet even zagen bij het graf van zijn moeder. De reactie van Gunn: "Peter verafschuwde dat hij weer op aarde was en wilde zo snel mogelijk van die planeet af. Hij associeert de Aarde volledig met het sterven van zijn moeder."
 

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Naar verwachting verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 3 niet eerder dan 2023 in de bioscoop en dat is dus nog heel lang wachten. Een eerdere terugkeer van de Guardians kunnen we mogelijk tegemoet zien in Thor: Love and Thunder, begin 2022 te zien.

NieuwsFilm

meest populair