Michael Rooker reageert op vraag of hij terugkeert als Yondu in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Misschien tijd om een ander MCU-personage te spelen?

OPGELET: Guardians of the Galaxy-spoilers aanwezig!

Michael Rooker speelde in de twee Guardians of the Galaxy Yondu, het geliefde personage dat zich op het einde van de tweede film opoffert om Peter Quill/Star Lord te redden. Ondanks het feit dat hij het loodje legt, hoopt hij te mogen terugkeren voor een nieuwe MCU-film.

Maar dan wel alleen onder een speciale voorwaarde. Hij wil niet opnieuw Yondu spelen. Ook regisseur James Gunn heeft laten weten dat het personage niet terugkeert, tenzij het in een flashback of een prequel zal zijn.

Rooker's mening
Rooker is het eens met Gunn en reageerde recentelijk op de vraag of we hem opnieuw zullen zien in het derde Guardians of the Galaxy-deel. ''Dat gaat niet gebeuren, ik ben dood. Mijn personage is dood. Ik zou het wel leuk vinden om een ander personage te spelen, maar opnieuw Yondu? Nee. Yondu had een geweldig en fantastisch laatste moment, als je het personage terugbrengt verpest je dat''.

''Er zijn consequenties wanneer je personage het loodje legt. Dat hoort zo te blijven! Waarom zou je hem in vredesnaam laten terugkeren? Ik ben er nooit een fan van geweest, personages terugbrengen van de dood. Het is tijd voor iets anders''.



NieuwsFilm

meest populair