'Wonder Woman neemt het stokje over van Superman als dé held van DC'

'Wonder Woman neemt het stokje over van Superman als dé held van DC'

Het gerucht gaat dat Gal Gadot nu het gezicht van het filmuniversum wordt.

Het gerucht gaat al langer dat Warner Bros. wel zo'n beetje klaar is met Superman. De DC-held slaat niet zo aan als men had gehoopt en dus wordt er nu ingezet op Wonder Woman. Dat stelt althans Cosmic Book News in een nieuw artikel over Wonder Woman 1984.

Let op: dit artikel bevat mogelijk spoilers over de film.

In Batman v Superman ontmoetten we Gal Gadots Wonder Woman. Ze was sinds de Eerste Wereldoorlog als het ware ondergedoken en verstopte zich voor de mensheid. Maar met Doomsday was het tijd om terug te keren en nam ze het zwaard weer op.

Iedereen kent haar
In BvS kende niemand Wonder Woman. Maar het DCEU gaat daar op terugkomen horen we nu. Sterker nog, in Wonder Woman 1984 kent iedereen haar en weet ook iedereen dat Diana Prince Wonder Woman is. "Ze heeft geen geheime identiteit en dat is een stevige keuze om te maken."

Daarmee wordt Wonder Woman ineens de nieuwe Superman van het DCEU, stelt men, vooral nu DC klaar lijkt te zijn met Superman. Er zijn zelfs geen nieuwe plannen meer voor een film rond de Man of Steel en in plaats daarvan zet men vol in op Wonder Woman.

NieuwsFilm

meest populair