Zit corona ook 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' en 'Suicide Squad' dwars?

Zit corona ook 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' en 'Suicide Squad' dwars?

Regisseur James Gunn geeft tekst en uitleg.

Alweer in de zomer van 2018 zette Disney regisseur James Gunn buitenspel voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Nadat hij zeer succesvol de eerste twee films opleverde, moest hij het veld ruimen vanwege een aantal zeer discutabele, grappige bedoelde Tweets in het verleden.

Gunn koos vervolgens snel voor de DC-film The Suicide Squad bij Warner Bros. / DC Films, maar keerde vrij kort daarna toch weer terug bij Disney. Het gevolg was dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 met jaren werd uitgesteld, vermoedelijk tot in 2023. De vraag is: zit corona ook deze films dwars?

The Suicide Squad
Via Twitter liet Gunn weten dat de film geen enorme hinder ondervindt van alle maatregelen. De DC-film loopt op schema. In een latere tweet meldde hij dat de werkzaamheden voor de trailer wel vertraging hebben opgelopen. The Suicide Squad moet vanaf 5 augustus 2021 in de bioscoop te zien zijn.


Guardians of the Galaxy Vol. 3
Gunn gaf in een andere Tweet aan dat er ook geen impact is op de planning van Guardians of the Galaxy Vol. 3. De plannen zouden exact hetzelfde zijn als voor de uitbraak van het coronavirus. De kans bestaat dat Marvel Studios Vol. 3 uitbrengt in mei 2023.



NieuwsFilm

meest populair