Deze acteurs waren bijna Captain America en Drax in het Marvel Cinematic Universe

Deze acteurs waren bijna Captain America en Drax in het Marvel Cinematic Universe

Dit was toch wel raar geweest!!

Eerder plaatsten we al de berichten dat Timothy Olyphant bijna Tony Stark / Iron Man speelde en Emily Blunt bijna Natasha Romanoff / Black Widow was. Nu hebben we de namen die bijna Captain America en Drax waren in het Marvel Cinematic Universe.

Het blijkt dat Sebastian Stan auditie heeft gedaan voor de rol van Steve Rogers. In gesprek met CNBC liet de acteur weten dat hij het niet werd en dat hij dat oké vond. Uiteindelijk werd hij later gecast als James "Bucky" Barnes / Winter Soldier, terwijl Chris Evans Cap werd.

Een andere Drax?
Ook een andere huidige Marvel-acteur deed eerder auditie voor een MCU-rol. Chadwick Boseman wilde namelijk de rol van Drax spelen in Guardians of the Galaxy. Die rol ging naar Dave Bautista en Boseman kreeg later de rol van T'Challa / Black Panther.

Die Black Panther keert in 2022 terug in Black Panther II en de rol van Captain America lijkt uitgespeeld. Al kan daar verandering in komen in de Disney+/Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier welke nog steeds voor augustus op de agenda staat.

NieuwsFilm

meest populair