'Harry Potter 8' met de originele cast: zien of niet?

'Harry Potter 8' met de originele cast: zien of niet?

Er zijn vele geruchten, maar komt deze film er ook?

In 2011 werd met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 een punt gezet achter de filmreeks gebaseerd op de boekenreeks van schrijver J.K. Rowling. Sindsdien zagen we al twee films in de Fantastic Beasts and Where to Find Them-prequelreeks. Maar er zijn ook veel geruchten over een terugkeer van Potter en zijn vrienden.

De geruchten worden het meest gevoed door het verschijnen van het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child dat onder meer te zien was in het West End Palace Theatre in Engeland en op Broadway in de States. In het stuk ontmoeten we Albus Potter en Scorpius Malfoy, de kinderen van Harry en Draco.

Zou jij graag Harry Potter 8 willen zien?
Het zou helemaal geen gek idee zijn als Warner Bros. uiteindelijk een of meer films maakt over Harry Potter and the Cursed Child en dat daarin bijvoorbeeld Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson terug keren in hun oorspronkelijke rollen als respectievelijk Harry, Ron en Hermelien.

Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo heeft J.K. Rowling meerdere losse verhalen geschreven en bestaat de website Pottermore. Daarnaast zou een origineel verhaal uiteraard ook tot de opties kunnen behoren. De kans is groot dat Warner Bros. eerst afwacht of Fantastic Beasts 3 (2021) een succes wordt en of de geplande vijfdelige Fantastic Beasts-reeks wordt afgerond.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair