'The Flash' komt er, ook zonder Ezra Miller, en dit is het verhaal

'The Flash' komt er, ook zonder Ezra Miller, en dit is het verhaal

We weten nu meer over de DC-film!

Sinds Ezra Miller een aanvaring had met een fan en die online verscheen, is het niet helemaal zeker wat de gevolgen daarvan zijn voor zijn acteercarrière. We hoorden eerder al dat er nu door Warner Bros. gekeken wordt of hij nog de rol van The Flash mag spelen, of dat hij daar van afgehaald wordt.

Nu horen we dat, welke beslissing Warner Bros. ook neemt ten aanzien van Millers rol in het geheel, The Flash er sowieso zal komen. Het script voor de film is eindelijk, na jaren werk, af. Warner zou de DC-film dus sowieso willen maken, met of zonder Miller.

The Flash
FandomWire meldt dat de film zou draaien om Barry Allen die gebruik maakt van de Speed Force om terug in de tijd te reizen. Dat doet hij om het leven van zijn moeder te redden. Maar dat heeft onbedoelde gevolgen voor het hele universum, waardoor de Batman en Superman die we kennen verdwijnen.

Verder zou actrice Kiersey Clemons nog altijd de rol van Iris West spelen en is Andy Muschietti nog gewoon de regisseur van de film. In zijn film zijn de voornaamste schurken Reverse Flash en Mirror Master.

NieuwsFilm

meest populair