John Boyega hoopt dat zijn toekomstige vrouw christelijk is

John Boyega hoopt dat zijn toekomstige vrouw christelijk is

Religie is voor de acteur héél belangrijk!

John Boyega, natuurlijk voornamelijk bekend van de laatste Star Wars-trilogie, waarin hij Finn speelt, laat in een recent interview weten waarom religie zoveel voor hem betekent en hoe het hem helpt met beide voeten op de grond te blijven staan.

''Mijn ouders zijn al 25 jaar samen'' begint Boyega. ''Ik wil datzelfde systeem volgen. Het is goed om door het leven te gaan met je partner aan je zijde. Dat moet iets heel moois zijn, maar ik heb het nog nooit meegemaakt. Ik weet wel dat mijn vrouw christelijk moet zijn''.

Religie
De 28-jarige acteur is namelijk opgegroeid in een christelijk gezin, iets wat hem erg gevormd heeft: ''In mijn familie zijn we erg gelovig. Het leven is maar kort en niks is belangrijker dan innerlijke rust. Ik bid en mediteer veel. Geld en roem doen mij niet veranderen''.

''Ik was in het begin heel religieus en volgde het voorbeeld van mijn familie, maar dat heb ik losgelaten. Ik heb mijn eigen spirituele ervaringen meegemaakt en ben daardoor anders. Er is nog veel werk voor de boeg, maar ik weet wel wie ik wil zijn en hoe ik door het leven wil gaan''.

NieuwsFilm

meest populair