Komt de Snyder Cut van 'Justice League' er nou wel of niet?

Komt de Snyder Cut van 'Justice League' er nou wel of niet?

Het gerucht gaat dat de Snyder Cut er eindelijk komt, maar we moeten je helaas teleurstellen.

We horen al jaren over de Snyder Cut van Justice League. Maar hoeveel fans dat ook willen, en hoe vaak regisseur Zack Snyder er ook foto's van plaatst op sociale media, de versie lijkt er niet zomaar te komen.

Vandaag meldt FandomWire op basis van bronnen binnen Warner Bros. dat de versie van de film er niet gaat komen. Even was er het gerucht dat de Snyder Cut gemaakt zou worden voor streamingdienst HBO Max, maar dat blijkt niet te kloppen.

Boos op Snyder
Sterker nog, volgens de anonieme bronnen van FandomWire is Warner niet heel blij met Snyder. Dankzij zijn continue werk om fans te stimuleren erover te Twitteren, is de Snyder Cut vaak trending in de Verenigde Staten. Daar is Warner niet heel blij mee, want het maken van de Snyder Cut zou te duur zijn.

Snyder en Warner zouden wel gesprekken gevoerd hebben om Justice League af te maken zoals Snyder hem voor ogen had. Maar daar had hij 20 miljoen dollar voor nodig, want er moeten delen opnieuw opgenomen worden en veel visuele effecten gemaakt worden. Dat is te duur en dus wil men het niet.

NieuwsFilm

meest populair