'Marvels 'Shang-Chi' is een rip-off van 'Mortal Kombat''

'Marvels 'Shang-Chi' is een rip-off van 'Mortal Kombat''

Natuurlijk niets meer dan een gerucht, maar desalniettemin interessant om te horen.

Is het plot van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gelekt? Marvel heeft onlangs de productie stilgelegd. Desondanks gaan de geruchten gewoon verder en vandaag lijkt het erop dat we meer weten over het plot.

YouTuber Grace Randolph deelde een video waarin het plot uitgediept wordt. Volgens Randolph is het weinig meer dan een rip-off van Mortal Kombat. Het plot van Shang-Chi zou weinig meer zijn dan wat we tot nu toe zagen in de comics van Marvel.

Een vechttoernooi
Volgens Randolph draait Shang-Chi om de Mandarin die onze held uit de titel naar een vechttoernooi stuurt. Daar moet Shang-Chi proberen de Ten Rings te winnen. De strijd die geleverd moet worden, vindt plaats tussen allerlei Marvel-vechters en magiërs. Verder is Shang-Chi in de film naar het schijnt een weeskind.

Dat is opvallend, want Mortal Kombat draait natuurlijk om Liu Kang die ook een vechttoernooi moet zien te winnen. En Liu Kang is ook een weeskind. Net als Shang-Chi dus zou zijn in deze film. Of het gerucht klopt is natuurlijk maar de vraag, maar het zou kunnen dat Marvel in deze richting denkt.

NieuwsFilm

meest populair