Netflix laat spierballen zien: aandeel gaat skyhigh!

Netflix laat spierballen zien: aandeel gaat skyhigh!

De waarde van Netflix blijft maar toenemen.

Door de coronacrisis zijn de beurzen wereldwijd ingestort. Miljarden digitaal geld gingen in rook op en dit zal komende jaren een flink financieel staartje krijgen. Maar er zijn ook partijen die lijken te profiteren van de situatie: bijvoorbeeld Netflix.

En vreemd is dat uiteraard niet. Het gaat namelijk goed met Netflix. Niet alleen blijven de nieuwe abonnee's zich massaal aanmelden, ook de vooruitzichten zijn hoopvol. De impact van nieuwe intreders zoals Disney+ blijkt beperkt en er wordt verwacht dat Netflix komende jaren doorgroeit naar misschien wel 300 miljoen abonnee's.

Enorme waardestijging
Het aandeel van Netflix is gisteren naar een recordhoogte gestegen. Begin deze maand stond het aandeel nog op 364 dollar. Gisteren stopte de koers op 426,75 dollar. Mocht jij aandelen van Netflix hebben: geen verkeerde investering!

Over geheel 2020 is de waarde van het aandeel van Netflix al met 25 procent gestegen. Overigens ziet Amazon - en dan vooral vanwege de logistieke krachten - het aandeel ook flink in waarde toenemen, met 24% sinds begin dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair