'Dune' is een van de grootste films ooit

'Dune' is een van de grootste films ooit

Jason Momoa vertelt dolenthousiast over zijn rol in de film!

Acteur Jason Momoa brak met zijn rol als Khal Drogo in Game of Thrones door. Vervolgens wist hij de hoofdrolspeler van Aquaman te worden - een behoorlijk ambitieuze en grootschalige productie. Maar niets is zo groot als Dune.

Dat vertelt de acteur tijdens een videointerview met The Ellen Show. "De opnames waren in Wadi Rum. Ik heb echt nog nooit zoiets gezien, het was alsof we het op een andere planeet opnamen," vertelde Momoa. "Denis Villeneuve neemt het op, hij maakte eerder Sicario en Arrival. Het was een eer om dit met hem te mogen doen, met zo'n sterrencast. Ik heb nog nooit onderdeel uitgemaakt van iets dat zo groot is."

Duncan Idaho
Momoa speelt de rol van Duncan Idaho. "Hij is de rechterhand van Duke Leto, die gespeeld wordt door Oscar Isaac. Hij is de eerste man die naar Dune gestuurd wordt en daar ontmoet ik het personage dat gespeeld wordt door Javier Bardem! Ik kan niet geloven dat ik een scène met Javier Bardem had! Het is zo'n grote film en ik mag een kleine... nou ja, een beetje de Han Solo van de groep zijn, die Timothée Chamalet (Paul Atreides) beschermt en Oscar Isaac dient."

Dune is de reis van Paul Atreides, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en zijn mensen te beschermen. Centraal staat de strijd om de macht over de planeet en daarmee de zeldzaamste en meest waardevolle grondstof van het universum.

NieuwsFilm

meest populair