Universal komt met een nieuwe 'The Green Hornet'-film

Universal komt met een nieuwe 'The Green Hornet'-film

Ze gaan er zelfs proberen een franchise van te maken.

Er zijn al meerdere Green Hornet-films geweest. De meest recente was in 2011, waarin de hoofdrollen waren weggelegd voor Seth Rogen en Jay Chou. Deze film werd echter een grote flop, maar nu gaat Universal het opnieuw proberen.

De CEO van de bekende studio, Peter Cramer, wil zelfs verder gaan dan een enkele film. Hij plant een volledige franchise rondom The Green Hornet en zijn partner Kato.

Verhaal
Voordat hij The Green Hornet wordt, is hij nog bekend onder de naam Britt Reid, een krantenmagnaat. Hij besluit zijn macht, geld en vechtkunsten te gebruiken om de criminelen van de stad aan te pakken met als gevolg dat hij verandert in de gemaskerde misdaadbestrijder. Hierbij krijgt hij hulp van Kanto, zijn rechterhand en een expert in martial-arts.

Wat te verwachten?
Cramer denkt dat het nu het juiste moment is om met een nieuw verhaal te komen rondom de bekende superheld: ''The Green Hornet is één van de meest iconische en geliefde superheldenverhalen aller tijden en heeft in elke vorm waarin het verteld werd generaties fans geëntertaind''.

''Het voelt aan alsof het verleden en de toekomst samenkomen om een eigentijdse versie van de franchise te creëren die fris en opwindend is, maar zijn nalatenschap en geschiedenis respecteert. We willen er spoedig mee beginnen''.

NieuwsFilm

meest populair