'Sinister Six'-film komt er niet dankzij Marvel

'Sinister Six'-film komt er niet dankzij Marvel

Er werd ooit over gesproken, maar het plan is nu klaar.

Acteur Dane DeHaan bevestigt dat er lang gedacht is aan een film rond de Sinister Six. Die film was onderdeel van de deal die hij ooit sloot met Sony rond de Spider-Man franchise.

DeHaan speelde de rol van Harry Osborn, a.k.a. Green Goblin in de film The Amazing Spider-Man 2. Hoewel de film populair bleek, liet de scène na de aftiteling zien dat de Sinister Six eraan zouden komen. In de comics is dat een groep superschurken die samenwerkt om Spider-man te doden.

De Sinister Six
Tijdens een interview met Collider, ging DeHaan iets in op zijn tijd als Harry Osborn en wat de plannen waren. Hoewel hij niets wilde bevestigen, vertelde hij wel het volgende:
"Ik denk dat het redelijk duidelijk is dat er gekeken werd naar een Sinister Six-achtige situatie en dat daar zeker over gesproken werd voordat het Marvel/Disney-gebeuren begon. Maar ik kan je niet vertellen dat ik weet wat het specifiek had moeten worden. Wel weet ik dat er iets met de Sinister Six zou gebeuren en dat Goblin en Harry Osborn daar onderdeel van uit zouden maken."


NieuwsFilm

meest populair