3 kneitergoede fantasyfilms op Amazon Prime Video

Welke epische films kan je allemaal streamen op Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video heeft een aantal gave recente films in zijn aanbod. We hebben daarbij gewust even knallers in de Lord of the Rings- en Harry Potter-reeks genegeerd en naar recente films gekeken. In dit artikel lichten we drie kneitergoede fantasy-films die Amazon Prime Video aanbiedt uit!

Godzilla: King of the Monsters (2019)

Regie: Michael Dougherty | Hoofdrollen: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown

Deze film zet de gebeurtenissen in Godzilla vs. Kong alvast netjes op. De film speelt zich in de toekomst af en laat zien dat Godzilla als koning van de monsters moet strijden tegen zijn ergste en sterkste vijand tot nu toe: King Ghidorah. Die meerkoppige draak weet het hem erg moeilijk te maken, mede doordat er een stel ecoterroristen actief is die kan communiceren met de monsters.



Detective Pikachu (2019)

Regie: Rob Letterman | Hoofdrollen: Ryan Reynolds, Justice Smith, Bill Nighy

De eerste live-action Pokémon-film en mogelijk de eerste in een hele lange reeks. Tenminste, als het aan Nintendo en The Pokémon Company ligt. We volgen geen Ash Ketchum. In plaats daarvan staat Tim Goodman centraal, wiens pa na een auto-ongeluk verdwenen is. In Ryme City, waar mens en Pokémon vredig samenleven, ontmoet hij detective Pikachu. Samen proberen ze het mysterie rond de verdwijning van Tims vader op te lossen.



Mortal Engines (2019)

Regie: Christian Rivers | Hoofdrollen: Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving

In de verre toekomst is de Aarde is de Aarde bijna onbewoonbaar geworden. De mensen die nog leven, wonen op steden op wielen. Die rijdende steden voeren oorlog met elkaar om de laatste overgebleven bestansmiddelen. Als het pad van de jonge Tom Natsworthy kruist met dat van de mysterieuze Hester Shaw, heeft dat grote gevolgen!



NieuwsFilm

meest populair