'Batman v Superman' blijft onderdeel van grotere plannen

'Batman v Superman' blijft onderdeel van grotere plannen

Wonder Woman 1984 zet verhaal van Batman v Superman voort.

In 2016 verscheen Batman v Superman: Dawn of Justice en daarin maakte zowel Ben Afflecks Batman als Gal Gadots Wonder Woman hun opwachting. Van de eerste hebben we ondertussen afscheid genomen, maar Diana Prince is nog steeds volop actief!

Nu blijkt dat het deze zomer te verschijnen Wonder Woman 1984 elementen rond Diana Prince voorzet. In de nieuwe editie van Empire magazine werkt Diana in het Smithsonian Museum op gevaarlijke of mystieke items op te sporen, net als in BvS.

Tevens woont ze in het Watergate complex zodat ze alles in Washington en van de Noord-Amerikaanse overheid kan overzien.

Meer connecties in de toekomst?
Wat de heldin na Wonder Wonder 1984, gepland voor midden augustus, gaat doen valt nog te bezien. Vooralsnog krijgen we in ieder geval films te zien over Jason Momoa's Aquaman en Ezra Millers Flash. Of Henry Cavills Superman en Ray Fishers Cyborg terugkeren is nog niet 100% duidelijk.

Hieronder dan nog maar even die brute verschijning van Wonder Woman in Batman v Superman, een van de betere momentjes in de film.



NieuwsFilm

meest populair