Regisseur: "The Batman wordt een geweldige film!"

Regisseur: "The Batman wordt een geweldige film!"

Dat vertelt regisseur Matt Reeves ons over zijn project.

Elke film rond Batman brengt weer een aantal unieke elementen naar het personage. De film die Matt Reeves op dit moment maakt over de miljardair en superheld, ook. Ditmaal volgen we een jongere Bruce Wayne, gespeeld door Robert Pattinson, die meer detective dan superheld is.

Maar hoe onderscheidt deze film zich van de rest? Daar sprak de regisseur over met The Daily Beast. Allereerst vertelde hij dat hij het geweldig vindt om een film te maken over een miljardair en superheld tegen hoe het er nu voor staat met de wereld. "Je gebruikt die elementen en verkent ze en voor mijn gevoel zijn ze nog niet eerder verkend. Nolan had er een briljante invalshoek voor bedacht en Burton ook. Iedereen doet het op zijn manier. Ik wilde een Batman-film maken waarin ik dingen kon verkennen die voor mij belangrijk zijn."

Geweldige film
En hoe wordt de film volgens Reeves? "Het korte antwoord is dat het geweldig wordt. We hebben een buitengewone cast en crew en ik geniet ervan om met hen te werken. Zo werk ik met de director of photography [Greig Fraser] met wie ik ook aan Let Me In werkte, en volgens mij is hij buitengewoon getalenteerd."

Er is volgens Reeves ongeveer een kwart van de film opgenomen tot nu toe. En over de cast: "Robert is een fantastisch acteur en er zitten er zoveel goede in! Het is echt een buitengewoon spannende reis om samen met hen te mogen maken en voor mijn gevoel doen we echt iets nieuws nu."

NieuwsFilm

meest populair