Moet Thanos dood blijven in de toekomstige Marvel-films?

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn vindt van wel.

In 2012 dook Thanos voor het eerst op in The Avengers en 6 jaar later kwam hij in actie in Avengers: Infinity War. Verleden jaar rekenden de Marvel-helden met hem af in Avengers: Endgame, maar er zijn geruchten dat hij (misschien al snel) terugkeert.

Er wordt gedacht dat we een jonge Thanos (kort) te zien krijgen in Eternals die in 2021 verschijnt. Of dit gaat gebeuren is dus nog niet zeker. Tijdens een Q&A met Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn antwoordde de regisseur of hij vindt dat Thanos terug moet keren. "Nee. Er zijn genoeg andere verhalen te vertellen," aldus Gunn, die Thanos ook gebruikte in Guardians of the Galaxy.

Maar denkt Marvel ook zo?
Eerdere concept-art lieten Thanos al als Baby, jongetje en tiener zien, samen met zijn ouders (zie onder). De vader van Thanos is Mentor / A'lars, de leider van de planeet Titan en een lid van de Eternals.

Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat Mentor / A'lars te zien is in de Marvel-film van regisseur Chloe Zhao (The Rider) die februari 2021 in de bioscoop verschijnt. Wat zeg jij? Thanos terug in (een cameo) het Marvel Cinematic Universe, of toch maar dood laten?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair