De cast van het 'Mallrats' vervolg breidt uit met 'Guardians of the Galaxy' en 'Evil Dead' acteurs

De cast van het 'Mallrats' vervolg breidt uit met 'Guardians of the Galaxy' en 'Evil Dead' acteurs

Voor eentje is het een terugkeer, voor de andere een nieuwe ervaring.

Kevin Smith heeft zijn tijd in quarantaine aangegrepen om verder te werken aan zijn langverwachte script voor zijn vervolg op Mallrats. Via Twitter geeft hij nu een update over het project.

Inmiddels zijn er 75 pagina's van Twilight of the Mallrats geschreven. Het betreft de eerste twee aktes. Hij geeft aan dat de film wederom zal draaien om TS en Brodie, dus waarschijnlijk keren Jeremy London en Jason Lee terug in die rollen. Maar we zullen meer bekenden en nieuwkomers zien.

Mentor
Allereerst maakt hij bekend dat we Michael Rooker terug kunnen verwachten als presentator Svenning. In het eerste deel is hij als schoonvader van TS een soort badguy. De acteur werd de laatste jaren erg populair als Yondu in Guardians of the Galaxy.

Nieuw aangekondigd is Bruce Campbell die waarschijnlijk als zichzelf te zien zal zijn. De verwachting is dan ook dat de Evil Dead ster - net als Stan Lee in het origineel - een mentor zal zijn voor één van de personages.



Winkelcentrum
Mallrats was de tweede film van Smith. Het verhaal draait om twee losers die naar een lokaal winkelcentrum gaan om hun vriendinnen terug te winnen. Daar moeten ze het opnemen tegen een arrogante winkelmanager, een overijverige bewaker en een vasthoudende presentator.

Andere personages die Smith in zijn tweet beschrijft, zijn die van Ben Affleck, Ethan Suplee, Shannen Doherty en Claire Forlani. Of deze acteurs ook terugkeren is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair