Sara Underwood toont haar imposante rondingen

Sara Underwood toont haar imposante rondingen

Dit doet ze speciaal voor de fan die ze eigenlijk niet wilt zien.

Misschien ken je haar nog? Sara Underwood is een Amerikaans model dat in 2006 en 2007 enorm veel aandacht trok in het bekendste mannenblad. Ze werd zelfs Playmate of the Year 2007 en groeide uit tot een veel gezien gezicht op televisie.

Ze dook ook op in de nodige bioscoopfilms. Zo zagen we haar als Pirate Wench in de komedie Epic Movie uit 2007 en was ze als zichzelf te zien in films als The House Bunny uit 2008 en Miss March uit 2009. In dat jaar verscheen ze ook in de horrorfilm The Telling.

Heerlijk in de bossen
Via onderstaande link wordt duidelijk dat Sara Underwood nog steeds weet hoe ze de aandacht op zichzelf kan vestigen. En ze doet het graag, gezien de tekst die ze bij de foto schreef.

"Een vrouw schreef gisteren dat ze denkt dat Jacob en ik een heel cool stel zijn en dat ze dol is op mijn avonturenfoto's, maar ze vindt het vervelend dat ik ALTIJD een enorm decolleté heb en met mijn rondingen pronk. Dus deze is voor jou lieverd 😘," aldus Underwood, met een flink bos hout voor de deur.


Bekijk de foto:
Sara Underwood en haar opvallende rondingen!


Wil je meer van Sara Underwood zien, dan kun je ook naar haar YouTube-show Cabinland kijken waarin ze samen met haar levenspartner woont in de hutje in het bos. En dat doen ze inderdaad erg leuk. Hieronder aflevering één van seizoen één.



Bekijk ook:
Elizabeth Gillies in bikini volop genietend van de zon!



NieuwsFilm

meest populair