Grootste plotgaten in films: 'Terminator 2: Judgment Day'

Na The Lord of the Rings nu T2!

Wat vond jij van de plotgaten in Back to the Future, in The Shawshank Redemption en in The Lord of the Rings? Vandaag hebben we een nieuwe gaatje voor je, namelijk in de Terminator-franchise.

Heel moeilijk is het waarschijnlijk niet om een plothole te vinden in deze uitgemolken franchise, maar we houden het hier bij de eerste twee, goed ontvangen films. Want in die klassiekers zit iets dat het verhaal over tijdreizen van Terminators toch wat wankel maakt.

Plotgat: Terminator 2: Judgment Day
In The Terminator uit 1984 wordt uitgelegd dat alleen iets met levend materiaal terug in de tijd gestuurd kan worden. Dat verklaart waarom de eerste T-800 naakt aankomt. De grote vraag is echter hoe de T-1000 in Terminator 2: Judgment Day (1991) teruggestuurd kon worden. Hij is immers compleet van vloeibaar metaal.

Daarnaast is het vreemd dat hij naakt aankomt, net zoals de T-800. Want waarom zou hij naakt aankomen? Hij heeft namelijk geen huid? Of de uitleg in de eerste film klopt niet, of we hebben hier te maken met een plotgaatje. Desondanks blijft Judgment Day veruit de beste film in de reeks, toch?



NieuwsFilm

meest populair