Pierce Brosnan over zijn dronken 'James Bond'-gesprek met Quentin Tarantino

Pierce Brosnan over zijn dronken 'James Bond'-gesprek met Quentin Tarantino

Het kwam helaas nooit tot een samenwerking.

Eerder vandaag verscheen er al een artikel op FilmTotaal waarin het ging over de 6 gaafste Quentin Tarantino-projecten die nooit gemaakt zijn. Hier staat ook een James Bond-film bij en wel met Pierce Brosnan. De acteur laat zich nu uit over een gesprek dat hij jaren geleden met de geliefde regisseur had.

Zo begint Brosnan: ''We zouden elkaar treffen in een Four Seasons-hotel in Hollywood. Quentin had net Kill Bill: Vol. 2 achter de rug. Hij was wel te laat, dus ik had al aardig wat Martini's op''.

''Toen Quentin uiteindelijk kwam, waren we lang aan het praten en dronken we er nog een paar. We waren dus beiden wel wat aangeschoten. Quentin knalde zijn vuist op tafel en zei dat ik de beste James Bond was en dat hij met mij een Bond-film wilde maken''.

''Het was maar een klein restaurant, we zaten allemaal dicht op elkaar en ik wilde hem eigenlijk zeggen dat hij iets rustiger aan moest doen, maar je vraagt Quentin Tarantino niet om te kalmeren''.

Uiteindelijk niet
Het is er uiteindelijk nooit van gekomen: ''Achteraf heb ik de producenten aangesproken over zijn interesse in James Bond, maar het heeft helaas niet zo mogen zijn''.

NieuwsFilm

meest populair