De 6 gaafste Quentin Tarantino-projecten die nooit gemaakt zijn

De 6 gaafste Quentin Tarantino-projecten die nooit gemaakt zijn

Tarantino had talloze plannen voor goede films.

Quentin Tarantino staat erom bekend dat hij ons heel wat projecten heeft beloofd die er nooit gekomen zijn. Elke nieuwe release is weer een hele gebeurtenis en vermoedelijk is dat waarom fans het altijd wel accepteren dat er nou eenmaal veel niet komt.

Er zijn de afgelopen jaren heel wat verschillende projecten geweest die Tarantino ons beloofd heeft. Vandaag een mooie selectie van de gaafste projecten die er nooit gekomen zijn.

Luke Cage
Voordat Marvel en Netflix aan de slag gingen met deze superheld, werkte Tarantino aan een film rond Luke Cage. Zijn plan was om er na Reservoir Dogs mee aan de slag te gaan. Maar weinig mensen waren het eens met Tarantino dat Laurence Fishburne een perfecte keuze voor de rol kon zijn. Hij verloor daarom uiteindelijk interesse in het project en ging aan de slag met Pulp Fiction.

Bekijk de afbeelding
Double V Vega
Nu we het over Pulp Fiction hebben: Tarantino plaatste een Vega in zowel Reservoir Dogs als in Pulp Fiction. Lang dacht hij na over een prequel op Pulp Fiction die de naam Double V Vega zou krijgen. We zouden Vincent volgen in Amsterdam, waar hij een club managet voor Marcellus Wallace. Dan komt zijn broer Victor langs en daar maken de twee een bijzonder weekend mee. Helaas konden Michael Madsen en John Travolta geen jongere versies van zichzelf meer spelen.

Bekijk de afbeelding
James Bond
Na Kill Bill leek het er even op dat Tarantino alles kon doen wat hij wilde. En dus dacht hij na over een film rond Casino Royale, waarin hij graag Pierce Brosnan wilde laten terugkeren. Er volgde een gesprek met de producenten, die het niet zagen zitten. Volgens Tarantino vonden ze zijn film simpelweg te goed, maar dat is natuurlijk alleen zijn kant van het verhaal.

Bekijk de afbeelding
Kill Bill 3
Tarantino heeft heel wat projecten gestart en vervolgens gedumpt. Een van de gaafste is zonder meer een derde Kill Bill-film. Afgelopen december bleek die film nog altijd mogelijk, maar dan is het wel de laatste film die Tarantino maakt (aangezien hij wil stoppen na tien films). Veel fans zouden het gaaf vinden als Vernita Greens dochter wraak gaat nemen op The Bride, maar of de film er ooit komt?

Bekijk de afbeelding
Killer Crow
Inglourious Basterds was een succes end at maakte dat Tarantino begon te denken over een verwijderd deel van het scenario. Dat draaide om een groep zwarte soldaten die voor de krijgsraad belanden en mogelijk in Londen opgehangen zullen worden. Ze weten te ontsnappen en besluiten wraak te nemen op hun officieren. Tijdens die wraakmissie, ontmoeten ze de Basterds. Helaas vond Tarantino zijn idee nooit goed genoeg om te verfilmen.

Bekijk de afbeelding
Star Trek
Dat Tarantino een Trekkie is, wisten we al langer. Hij wilde graag een R-rated film in de franchise maken, en even leek het erop dat de film er ook echt zou gaan komen. Het script werd zelfs verzorgd door Mark Smith (The Revenant). Helaas werd eind vorig jaar bekend gemaakt dat Tarantino zich met andere dingen bezig ging houden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair