Nieuwste James Bond-film 'No Time to Die' was bijna vrij bizar geworden

Nieuwste James Bond-film 'No Time to Die' was bijna vrij bizar geworden

Gelukkig koos regisseur Cary Fukunaga een iets normalere invalshoek.

Regisseur Cary Fukunaga dacht er even over na om No Time to Die wel heel vreemd te maken. Bijna speelde de film zich geheel in het hoofd van hoofdpersoon James Bond af. Dat is uiteindelijk niet het geval.

Het kostte nogal wat tijd voordat No Time to Die er kwam. Het was moeilijk om een script te vinden dat werkte, om een regisseur te vinden en om akkoord te krijgen van de producenten. Uiteindelijk lukte dat en nu is de film klaar en staat de release voor november gepland.

Nieuwe creatieve reis
Fukunaga neemt Bond mee op een nieuwe creatieve reis, die bijna wel heel erg apart was geworden. "Op een gegeven moment bedacht ik een versie waarin de film zich helemaal afspeelt vanuit de schuilplaats van de schurk uit de vorige film," aldus Fukunaga. "Daarin zit een scène waarin een naald het hoofd van James Bond in gaat, die ervoor moet zorgen dat hij alles vergeet."

"Hij ontsnapt echt op miraculeuze wijze middels een bom in zijn horloge. En dan blaast hij samen met Léa alles op daar en weten ze de boel te redden. En toen dacht ik: 'Wat nou als alles tot het einde van de tweede akte zich in zijn hoofd afspeelt?'"

NieuwsFilm

meest populair