Is dat Charles Bronson in de trailer van B-slasher 'Cry Havoc'?

De gelijkenis met de overleden 'Death Wish' ster is treffend.

We hebben het eerder over Robert Bronzi gehad, maar het blijft verbazingwekkend hoeveel de Hongaarse stuntman op wijlen Charles Bronson lijkt. Die gelijkenis wordt uiteraard uitgebuit om de actiester te laten herleven.

Na 'typische' Bronson-films als wraakthriller Death Kiss en western Once Upon a Time in Deadwood is het nu tijd voor iets nieuws. Met Cry Havoc begeeft Bronzi zich namelijk in het slasher genre.

Nostalgie
Het is wel duidelijk dat Robert Bronzi niet wordt ingehuurd vanwege zijn enorme acteertalent. Hij gebruikt zijn uiterlijk simpelweg om te kunnen doen wat hij leuk vindt. En voor regisseur Rene Perez is het een makkelijke manier om nostalgie op te roepen bij de kijker.



Seriemoordenaar
In Cry Havoc krijgt een ambitieuze reporter via een reality show de kans om één van de meest gezochte criminelen ter wereld te interviewen. Eenmaal aangekomen in diens afgelegen thuisbasis, ontdekt ze iets verschrikkelijks.

Hij heeft namelijk een seriemoordenaar genaamd Havoc in zijn macht. Haar enige hoop is een keiharde politieagent die op zoek is naar zijn dochter. Cry Havoc is het vierde deel in de Playing with Dolls franchise.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair