Dit was een creepy schurk geweest in 'Avengers: Age of Ultron'

Dit was een creepy schurk geweest in 'Avengers: Age of Ultron'

Bijna zag de robot Ultron er veel anders uit.

Er is nieuwe concept art vrijgegeven van Avengers: Age of Ultron. Die is gemaakt door Phil Saunders en laat zien dat de schurk van James Spader er bijna heel anders uit zag, namelijk veel menselijker.

Ultron is in de film een robot die gemaakt is door Tony Stark. Het is een kunstmatige intelligentie die de wereld moet beschermen, maar al snel tot de conclusie komt dat de wereld vooral beschermd kan worden door de mensheid uit te roeien. Die vormt namelijk de grootste bedreiging voor zichzelf.

Veel menselijker
In de concept art die je hieronder ziet, is Ultron een stuk menselijker. Dat maakt hem wat enger, waardoor hij in de film mogelijk heel anders was geweest en we ons anders hadden gevoeld bij de slechterik.



Avengers: Age of Ultron is de twee van ondertussen vier Avengers-film. Het is ook de introductie van de helden Scarlet Witch en Quicksilver, waarbij die laatste in de eindstrijd om het leven komt. Scarlet Witch werd in latere MCU-films steeds krachtiger en is nu zelfs hard op weg naar een eigen serie.

NieuwsFilm

meest populair