Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Wat verscheen er allemaal op de streamingdienst?

Vorige week verschenen er geen nieuwe films op Disney+. Deze week is dat gelukkig wel het geval en kunnen we vier nieuwe titels noemen. Het gaat om de laatste X-Men film die door 20th Century Fox is uitgebracht en verder drie wat minder interessante titels.

X-Men: Dark Phoenix (2019)
In Dark Phoenix krijgen de X-Men te maken met hun grootste en krachtigste tegenstander tot nu toe: een van henzelf, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte, komt Jean bijna om het leven als ze geraakt wordt door een mysterieuze kosmische kracht. Zodra ze thuis is, maakt die kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel minder stabiel. Worstelend met de entiteit in haarzelf, barsten de krachten van Jean los op manieren die ze zelf niet kan begrijpen of beheersen. Terwijl Jean steeds meer de controle verliest en diegenen van wie ze het meeste houdt pijn doet, weet ze dat te ontrafelen wat de X-Men bij elkaar houdt. Terwijl de familie uit elkaar valt, moeten ze een manier vinden om zich te verenigen - niet alleen om Jeans ziel te redden, maar ook om onze planeet te redden van de buitenaardse wezens die deze kracht willen gebruiken om het universum te overheersen.


Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)
Greg haalt zijn familie over om een roadtrip te ondernemen en hun overgrootmoeders 90ste verjaardag te bezoeken. Dat is zijn plannetje om een gamer conventie in de buurt te kunnen bezoeken. Natuurlijk gaat dat niet zoals gepland en ontvouwen zich al snel problemen.


Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)
De komedie is gebaseerd op Jeff Kinney's vierde boek uit de reeks. Het gaat over Gregs ergste zomer ooit waarin hij en Rowley Jefferson naar Rowley's country club gaan nadat het schooljaar is afgelopen.


Descendants 3 (2019)
De tienerkinderen van de beroemdste schurken van Disney keren terug naar het verloren eiland, om daar een nieuwe groep kids te rekruteren.


NieuwsFilm

meest populair