3 strakke Jason Statham-films die je gewoon op Netflix kunt zien!

3 strakke Jason Statham-films die je gewoon op Netflix kunt zien!

Actieheld Jason Statham blijft een ster: en veel van zijn films staan op Netflix!

De Britse acteur Jason Statham brak door in films als Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. en is tegenwoordig een vast gezicht in de Fast & Furious-films. Hieronder drie films van Statham die je gewoon op Netflix kunt terugvinden!

The Bank Job (2008)

Regie: o.a. Roger Donaldson | Hoofdrollen: Jason Statham, Saffron Burrows en Stephen Campbell Moore

Dit is een van de beter ontvangen films met Statham in de hoofdrol en komt van regisseur Roger Donaldson, bekend van Cocktail uit 1988 en The November Man uit 2014. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een bankoverval in Baker Street in Londen. The Bank Job was een klein succesje en vormde zo'n beetje het begin van een periode vol actiethrillers/-films met Jason in de voornaamste hoofdrol.



The Mechanic (2011)

Regie: o.a. Simon West | Hoofdrollen: Jason Statham, Ben Foster en Donald Sutherland

Dit is een redelijk succesvolle remake van de gelijknamige actiefilm met Charles Bronson uit 1972. Het verhaal gaat over de beste elitemoordenaar die er is die zich ontfermt over de zoon van zijn leermeester, die ook het vak wilt leren. De film komt van Simon West, bekend van films als Con Air uit 1997 en Wild Card uit 2015, ook met Statham en tevens te zien op Netflix.



Death Race (2008)

Regie: o.a. Paul W.S. Anderson | Hoofdrollen: Jason Statham, Tyrese Gibson en Joan Allen

De race-actiefilm van Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Event Horizon) was de start van een grotere franchise waar Statham geen onderdeel van uitmaakt. In de remake van Death Race 2000 uit 1975 zien we hoe een gevangenisdirecteur een spel verzint: gevangenen moeten meedoen aan een tv-racewedstrijd. Statham wordt Frankenstein.



NieuwsFilm

meest populair