Ryan Reynolds in tijdreisfilm van regisseur Shawn Levy

Ryan Reynolds in tijdreisfilm van regisseur Shawn Levy

De twee gaan opnieuw samenwerken.

Ryan Reynolds heeft het de laatste tijd maar druk. In 2019 deed de acteur mee aan Pokémon Detective Pikachu en 6 Underground. In 2020 doet hij het niet rustiger aan. Zo werkt hij aan The Hitman's Wife's Bodyguard, The Croods 2 en Free Guy, van Shawn Levy. Nu heeft hij alweer getekend voor een nieuw project met Levy.

De regisseur en geliefde acteur slaan de handen opnieuw ineen voor een film waarin tijdreizen een belangrijke rol zal gaan spelen. De film, van de studio Skydance, zag een tijdje geleden al het licht. Toentertijd werd het script geschreven door T.S. Nowlin met als titel Our Name is Adam. In die versie was de hoofdrol destijds weggelegd voor niemand minder dan Tom Cruise.

Wat te verwachten?
Uiteindelijk zag Cruise af van de rol. Ook het verhaal wordt opnieuw onder handen genomen, deze keer door Jonathan Trooper. De film zal Reynold's personage volgen, dat terugkeert in de tijd omdat hij de hulp nodig heeft van zijn eigen 13-jarige zelf. Tijdens het reizen ontmoet hij ook opnieuw zijn vader, die al jarenlang dood is.

NieuwsFilm

meest populair