Zo geheimzinnig was Marvel met 'Avengers: Endgame'

Zo geheimzinnig was Marvel met 'Avengers: Endgame'

De cast kreeg niet eens een compleet script.

Avengers: Endgame werd omhuld door geheimzinnigheid. Heel veel was onbekend, niet alleen voor het publiek, maar ook voor de cast en crew. Actrice Emma Fuhrmann, die de rol van Cassie Lang speelde, laat op Twitter zien hoe geheimzinnig precies.

Op haar Twitter-account plaatste ze een foto van de geheimzinnigheid. Ze wist helemaal niets over haar scène, behalve de momenten waar ze zelf iets te doen had. De rest van het script was volledig weggefilterd, waardoor ze dus echt alleen maar de dingen wist die ze moest weten.




Dat Marvel zo geheimzinnig te werk ging, is niet heel verrassend. Endgame is immers de conclusie van een dik tien jaar durend verhaal dat opgebouwd is sinds in 2008 Iron Man uitkwam. Een acteur of actrice die per ongeluk details onthult, is funest voor de ervaring van de films.

In het verleden is dat natuurlijk al misgegaan. Zo lekte Tom Holland (per ongeluk) details en moest Benedict Cumberbatch er tijdens de perstour op letten dat hij geen grove fouten maakte. En Mark Ruffalo streamde per ongeluk de première van Thor: Ragnarok. Dat er dus voorzichtig wordt gedaan is niet heel gek!

NieuwsFilm

meest populair