Terugkeer Sylvester Stallone in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' (of andere film) lijkt zeker

Terugkeer Sylvester Stallone in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' (of andere film) lijkt zeker

De originele Guardians lijken toch wel onderdeel van het vervolg, of een andere Marvel-film.

Wat en wie krijgen we te zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3? Zien we Gamora weer? Heeft Thor een aandeel? Is er ruimte voor Adam Warlock? Én keren de originele Guardians onder leiding van Sylvester Stallone terug?

Dit zijn vragen die we waarschijnlijk niet snel beantwoord krijgen, maar nu lijkt een van de acteurs te zinspelen op een terugkeer van die originele Guardians in de derde film van regisseur James Gunn, of een andere film.


"Ik denk dat het Gunns plan is om ons terug te laten keren, maar ik weet niet hoe," vertelde Michael Rosenbaum (Smallville) aan ComicBook.com. "Ik denk dat het al die tijd al het plan is... Waarom zou je Stallone zo'n kleine rol laten spelen? Je wilt zien wat hij doet, ik bedoel, ik weet niet waarom je dat niet zou doen."

De originele Guardians
In Guardians of Galaxy Vol. 2 was Rosenbaum te zien als het personage Martinex, en Stallone als Stakar Ogord / Starhawk. Andere leden van de originele Guardians zijn Aleta (Michelle Yeoh), Charlie-27 (Ving Rhames), Mainframe (stem Miley Cyrus) en Krugarr, een soort CGI-wormachtig wezen.

Overigens reageerde Gunn later op het uitlating van Rosenbaum. Hij lijkt te zeggen dat ze in een andere film zullen opduiken. En dat is niet vreemd, aangezien komende jaren meer Marvel-ruimtefilms verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair