Regisseur Gareth Evans (The Raid) over zijn geschrapte 'Deathstroke'-film

Regisseur Gareth Evans (The Raid) over zijn geschrapte 'Deathstroke'-film

Evans had behoorlijk wat plannen klaarliggen voor zijn film over de antiheld.

Hoewel niet iedereen tevreden was over Justice League in 2017, zijn veel fans het erover eens dat Joe Manganiello, die na de credits kort te zien was als Deathstroke, er erg cool uitzag als het personage. Niet alleen zou Deathstroke de hoofdzakelijke tegenstander worden van Ben Affleck in The Batman, maar wilde Warner Bros. ook een solofilm maken over Manganiello's Slade Wilson.

En dat had zomaar heel goed kunnen uitpakken. Warner Bros. had namelijk Gareth Evans (The Raid) op het oog om de film te regisseren. Evans deed nu tijdens een interview met Yahoo een boekje open over hoe zijn film eruit had kunnen zien:

"Mijn plan was om een compact verhaal te vertellen dat zou fungeren als een soort oorsprong voor het personage. Een film van maximaal 100 of 110 minuten lang. Ik werd in die tijd behoorlijk beïnvloed door Zuid-Koreaanse noir-films, en wilde de film over Deathstroke in die stijl maken. De textuur, kleurtonen en agressie van die films waren super interessant geweest om het verhaal van Deathstroke te vertellen."

Een nieuwe kans voor Deathstroke?
Helaas zorgde het gerommel achter de schermen (waaronder het vertrek van Affleck) ervoor dat de film over Deathstroke nooit van de grond kwam. Ondanks dat denkt Evans dat de film er nog steeds kan komen. Ook zonder zijn betrokkenheid:

"We hadden een aantal gewaagde ideeën die goed had kunnen uitpakken. Maar goed, wie weet? Misschien denken ze er over 5 of 10 jaar wel anders over. Ik weet niet wat er precies achter de schermen is gebeurd. Het project lijkt geen prioriteit meer te hebben. We zijn nooit verder gekomen dan twee of drie telefoontjes. Sindsdien heb ik er niks meer over gehoord."

NieuwsFilm

meest populair