Humor

Maak kans om opgevreten te worden door een dino in 'Jurassic World 3'!

Het enige wat je moet doen, is even doneren aan het goede doel.

door Arjen Rooseboom om 16:33 in Humor
Volgend jaar verschijnt (vooralsnog) Jurassic World: Dominion. Een online liefdadigheid biedt fans van de franchise mogelijkheid om een rolletje in het afsluitende deel te bemachtigen en als klap op de vuurpijl wordt je dan ook nog eens verslonden door een dino!

Het initiatief komt van hoofdrolspeler Chris Pratt die onlangs door Justin Bieber werd uitgedaagd deel te nemen aan de #All-In-Challenge, een liefdadigheidsinspanning die geld inzamelt voor de hongersnood in Amerika welke momenteel door de corona-crisis toeneemt.

Eeuwige Roem
Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Ga naar de All-In-Challenge website en doneer een bedrag. De werving staat open voor iedereen, mits je wel minimaal $5000 dollar (= 4500 euro) stort.

Het hoogste bod staat op $37000 dollar, maar Pratt geeft aan dat er 2 winnaars gekozen zullen worden, een hele rijke en daarnaast gewoon een geluksvogel via loting. Zoals hij zelf op zijn INSTAGRAM meldt:

"Je bent gegarandeerd herkenbaar en wordt niet weggeknipt. Dit is jouw nalatenschap in deze film, voor altijd verorberd door een dinosaurus"!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Mag je ook iemand anders aanmelden? Ik nomineer Coola

NieuwsFilm