Bond-film 'No Time to Die' nóg langer uitgesteld?

Bond-film 'No Time to Die' nóg langer uitgesteld?

Het schijnt dat men pas in 2021 met de release komt.

Het begint er zo langzaamaan op te lijken dat Bond-film No Time to Die nog langer uitgesteld wordt. De Daily Mail denkt dat de film pas in de loop van 2021 uitkomt en dus niet aankomende november.

Een anonieme bron van de Daily Mail - normaliter gewoon een roddelkrant maar als het op Bond-films aankomt opvallend vaak nog best goed ingelicht - stelt dat de film mogelijk uitgesteld wordt. "Als we tot volgend jaar moeten wachten, is dat niet anders. Het gaat hier om honderden miljoenen dollars. De release komt als het publiek zich er goed bij voelt. Maar het is een zenuwslopende beslissing om te maken."

Uitstel is duur
Het uitstel van de film naar november was al uiterst duur. Dat kostte naar het schijnt tussen de 30 en 50 miljoen dollar, waarmee de laatste film van Daniel Craig als James Bond al uitgesteld is. Toch gaat men dat bedrag wel terugverdienen is de verwachting.

Een gemiddelde Bond-film verdient tegen de 800 miljoen dollar aan de wereldwijde box office. Maar langer uitstel kost ook meer geld. Tegelijk is het ook zo dat het publiek niet geneigd lijkt te zijn snel terug te gaan naar de bioscopen als die eenmaal open mogen. En als ze dan open mogen, is de verwachting dsat er minder mensen naar binnen kunnen en grote releases langer draaien.

NieuwsFilm

meest populair