Er is (weer) een nieuwe 'G.I. Joe'-film op komst

Er is (weer) een nieuwe 'G.I. Joe'-film op komst

'Snake Eyes' is nog niet eens uit of Paramount kondigt alweer een nieuw deel aan.

Er zijn al de nodige G.I. Joe-films geweest. Denk bijvoorbeeld maar aan The Rise of Cobra, Retaliation en Snake Eyes die nog uit moet komen. Paramount heeft er echter zo veel vertrouwen in dat ze nu al hebben aangekondigd dat er sowieso nog een film aankomt.

In de vorige delen werden de hoofdrollen gespeeld door Channing Tatum en Dwayne 'The Rock' Johnson. In Snake Eyes is die eer weggelegd voor Henry Golding, die bezig is met een enorme opmars in Hollywood.

Zo was hij in 2018 te zien in de succesvolle Crazy Rich Asians en een paar maanden terug in Guy Ritchie's The Gentlemen.

Wat te verwachten?
Paramount en Hasbro zijn op dit moment in gesprek met schrijvers Joe Shrapnel en Anna Waterhouse (die eveneens hebben meegewerkt aan Snake Eyes), in de hoop dat zij het script voor de nieuwe film willen verzorgen.

Het nieuwe deel zal normaal gesproken geen Snake Eyes-vervolg zijn, maar eerder gelden als een extensie van het G.I. Joe-universum en zich focussen op een nieuw of ander personage, zoals misschien wel Samara Weaving's Scarlett, die in Snake Eyes haar eerste opwachting zal maken.

NieuwsFilm

meest populair