Scarlett Johansson, Margot Robbie, Halle Berry in episch virtueel gevecht

Scarlett Johansson, Margot Robbie, Halle Berry in episch virtueel gevecht

Een indrukwekkende vechtscene gemaakt in quarantaine!

Tientallen bekendheden delen tijdens de quarantaine van allerlei filmpjes en nu komt stuntvrouw en actrice Zoë Bell met een episch lang gevecht, waarvoor ze heel wat vriendinnen heeft opgetrommeld.

Bell, o.a. een vaste waarde in Quentin Tarantino-films, heeft samen met tal van andere stuntvrouwen en Hollywood-actrices een filmpje gemaakt waarin het lijkt alsof ze één lang gevecht met elkaar leveren.

'Casting'
Bell geeft de aftrap en daarna komen heel wat actrices langs, waarvan bijna iedereen wel in een actiefilm heeft gespeeld. Zo o.a. Black Widow-actrices Scarlett Johansson en Florence Pugh, het Charlie's Angels-duo Cameron Diaz en Drew Barrymore maar ook Margot Robbie, bekend van haar Harley Quinn-rol en Halle Berry, die in talloze actiefilms heeft gespeeld.

Bell en Robbie zijn overigens niet de enige Tarantino-actrices die in het filmpje te zien zijn. Zo komt ook Daryl Hannah voorbij, die terug kroop in de huid van haar Kill Bill Vol. 2-personage Elle Driver en ook is de 11-jarige Julia Butters te zien, die nog hoge ogen wist te gooien in Once Upon a Time in Hollywood.

Het filmpje is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair