Door sabotage kwam 'Chronicle 2' er uiteindelijk niet

Door sabotage kwam 'Chronicle 2' er uiteindelijk niet

Een een keiharde 'Venom' vervolgens ook niet.

Met Dane DeHaan en Michael B. Jordan was de low budget superheldenfilm Chronicle uit 2012 een groot succes. Er werd na een goed ontvangst zo'n $130 miljoen opgehaald. Regisseur Josh Trank voorkwam het vervolg, maar wilde wel een R-rated Venom-film.

Na de release in 2012 leek het erop dat Chronicle 2 er snel zou komen. Dit gebeurde niet, aangezien Trank de voortgang saboteerde. "Ik heb het hen moeilijk gemaakt om vergaderingen te kunnen organiseren. Ik deed onzeker over dingen. Ik heb veel slechte dingen gedaan, omdat ik echt niet wilde dat Chronicle 2 zou verschijnen," aldus Trank tegenover Polygon.

"Dat was mijn ergste nachtmerrie," vervolgde de filmmaker. "Ten eerste ging ik hem niet zelf maken en ten tweede, als iemand anders het zou doen, dan weet je dat het bagger wordt."

Wel een R-rated Venom
In die tijd presenteerde Trank een script voor een "hard-R Venom"-film. Hij legde deze voor aan The Amazing Spider-Man-producent Matt Tolmach die het verhaal "haatte". Trank verwijt de product te "gezaghebbend" te acteren. De film kwam er dus niet.



NieuwsFilm

meest populair