Dwayne Johnson en Emily Blunt worden  superhelden-echtpaar

Dwayne Johnson en Emily Blunt worden superhelden-echtpaar

'Ball And Chain' heet de tweede collaboratie tussen het duo.

Terwijl we nog steeds wachten op Jungle Cruise met blockbuster-ster Dwayne Johnson en Golden Globe-winnares Emily Blunt, staat het volgende project al in de startblokken. DEADLINE meldt dat we de twee hun krachten weer bundelen voor Ball And Chain.

De superheldenfilm is gebaseerd op een vierdelige gelijknamige stripboekenreeks en volgt het uitgebluste echtpaar Edgar en Mallory Bulson, een getrouwd stel dat heeft besloten uit elkaar te gaan.

Hun leven wordt echter op zijn kop gezet wanneer een mysterieuze meteoor hen blootstelt aan buitenaardse energieën. Hierdoor krijgen ze superkrachten die alleen blijken te werken als ze samen zijn.

Het project ligt bij meerdere studio's, maar voorlopig lijkt het erop dat NETFLIX de meest waarschijnlijke kandidaat wordt om de rechten te verwerven. Johnson en Blunt zullen beiden ook produceren.

Schuif > Schuif > Schuif
Jungle Cruise zou eerst op 24 juli dit jaar debuteren in de bioscoop, maar is uitgesteld naar juli 2021. Voor Blunt is dat de tweede verplaatsing nadat ook A Quiet Place II al van de kalender verdween (van maart naar september). Johnson zit zich momenteel thuis te 'vervelen' totdat de opnames van de NETFLIX-actiefilm Red Notice hervat gaan worden.

NieuwsFilm

meest populair