'The New Mutants' is een geweldige Marvel-film

'The New Mutants' is een geweldige Marvel-film

Deadpool-bedenker prijst de film.

Later dit jaar (of misschien zelfs pas in 2021) verschijnt de Marvel-film The New Mutants hoogstwaarschijnlijk via streaming, of anders toch nog op het witte doek. De film moest in 2018 al debuteren, maar werd door uiteenlopende redenen vertraagd.

De meeste fans waren niet direct onder de indruk van de trailers voor de film van regisseur Josh Boone, bekend van de succesvolle Young Adult-film The Fault in Our Stars uit 2014. Toch is de film erg goed, als we Deadpool-bedenker Rob Liefeld moeten geloven.

Gewoon goede Marvel-film
Liefeld sprak met Inverse en liet weten hoe hij denkt over de situatie. Hij vindt dat de film zo snel mogelijk aan de fans getoond moet worden, aangezien deze al opgenomen was voor Deadpool 2 die wel in 2018 verscheen.


"Die film van New Mutants is gemaakt voor Deadpool 2 verscheen. Volgende week is het twee jaar geleden dat Deadpool 2 uitkwam. New Mutants is eerder opgenomen en ik weet gewoon niet wat er is gebeurd. Nu staat deze op Amazon als pre-order? Geef ons gewoon de film.

Hier is de waarheid: mijn vrienden zagen een testscreening. Ik kon die dag niet aanwezig zijn. Had ik maar gekund. Dit is wat ik weet: al mijn vrienden die New Mutants in december 2017 zagen, vonden het gewoon geweldig. Ze vonden de film geweldig."

Wel of niet via streaming?
Via bronnen van The Hollywood Reporter werd na het VOD-gerucht duidelijk dat Disney de film gewoon in de bioscoop wil uitbrengen. De film heeft echter nog geen verschijningsdatum.



NieuwsFilm

meest populair