Valse hoop op terugkeer Hugh Jackman als Wolverine?

Valse hoop op terugkeer Hugh Jackman als Wolverine?

Deadpool-bedenker hoopt tegen beter in dat Jackman terugkeert.

Comic-bedenker Rob Liefeld is dol op zijn vak. Regelmatig laat hij van zich horen en nu heeft hij kort gesproken over Wolverine en Hugh Jackman die rol jarenlang vervulde totdat hij in 2017 afscheid nam via de derde Wolverine-solofilm Logan.

Waarschijnlijk tegen beter weten in hoopt Liefeld nog altijd dat Jackman terugkeert in de rol. "Ik kan niet zonder Hugh Jackman," vertelde de co-bedenker van Deadpool en X-Force aan Inverse toen hem werd gevraagd welke acteur hij ziet als de mogelijke nieuwe Wolverine van Marvel Studios.

"Ik heb Hugh ontmoet, en ik hou van Hugh. Deadpool verscheen alleen maar vanwege Wolverine... Ik maakte Deadpool [in de strips] om achter Wolverine aan te gaan. Wolverine was altijd het doel," aldus Liefeld.

Wat zegt Hugh Jackman zelf?
In het verleden heeft Jackman vaker aangegeven dat hij het geweldig zou vinden als zijn Wolverine het op zou kunnen nemen tegen de personages uit de Avengers-films, zoals de Hulk.

Toen hij in 2017 afscheid nam en niet lang daarna bekend werd dat Disney 20th Century Fox overnam, gaf hij aan dat hij denkt dat het nu te laat is voor een terugkeer.



NieuwsFilm

meest populair