Straffe foto 'Dune' boven de 'Desert of Arrakis'

Straffe foto 'Dune' boven de 'Desert of Arrakis'

Paul Atreides (Timothée Chalamet) en Gurney Halleck (Josh Brolin).

Uiteraard hebben we dit jaar ook nog mooie films als Tenet en No Time to Die voor de boeg, maar velen zullen toch net iets meer uitkijken naar ⊃∪∩⪽ van regisseur Denis Villeneuve.

Nadat we afgelopen weekend al een blik wierpen op de grote en indrukwekkende namen in Dune zie je hieronder een nieuwe foto uit de film met daarop Josh Brolin (Gurney Halleck) en Timothee Chalamet (Paul Atreides). De laatste heeft één van de belangrijkste rollen in de film gebaseerd op het boek van Frank Herbert.

Bekijk de afbeelding
Desert of Arrakis
Op de foto zien we de leden van huis Atreides op vermoedelijk de laadklep van een ornithopter, zwevend boven de woestijn van Arrakis. "Het is Pauls eerste contact met de uitgestrekte woestijn, waar hij door wordt betoverd," vertelde Villeneuve aan Empire Magazine over wat we op de foto zien.

"Hij heeft het vreemde gevoel thuis te zijn. Er is veel actie op dit specifieke moment en het is een van de scènes in de film waar ik behoorlijk trots op begin te worden," aldus de regisseur die ons een tijdje terug nog het fraaie Blade Runner 2049 gaf.

Dune staat gepland voor 17 december.

NieuwsFilm

meest populair