Johnny Depp mogelijk toch terug in 'Pirates of the Caribbean'!

Johnny Depp mogelijk toch terug in 'Pirates of the Caribbean'!

De soft-reboot laat opening voor terugkeer Jack Sparrow.

Sinds de release van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales / Salazar's Revenge in 2017 wordt er gesproken over een zesde film in de miljarden-franchise. De afgelopen tijd was er het verhaal dat de rol van Johnny Depp is uitgespeeld. Een nieuw gerucht zegt anders.

Een paar dagen geleden verscheen nog het gerucht dat Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, Jumanji) beoogd kandidaat is om de hoofdrol in de zesde film te gaan spelen. Ze moet de Redd gaan spelen, het nieuwe gezicht van de originele attractie in Disneyland.

Toch terugkeer Johnny Depp
Skyler Schuler van The DisInsider stuurt nu het bericht de wereld in dat Disney werkt aan een soft-reboot waarmee er rekening wordt gehouden met een terugkeer van Depp als Jack Sparrow in die of toekomstige films.

Je kunt dan een beetje denken aan films als Bumblebee en Jurassic World die dienen als een soft reboot voor respectievelijk de Transformers en Jurassic Park-franchises.

Zelfde Pirates-universum
De soft reboot zou zich afspelen in hetzelfde universum, maar het zou niet direct een vervolg zijn op het bestaande doorlopende verhaal. Het is (uiteraard) nog niet bekend of Depp een cameo of iets dergelijks zou krijgen in deel zes.

De grote vraag is uiteraard hoe Disney omgaat met de enorme teaser aan het eindelijk van Dead Men Tell No Tales. Daarin werd gehint naar de terugkeer van Davy Jones, de rol van Bill Nighy.



NieuwsFilm

meest populair