'The New Mutants' komt tóch naar de bioscopen

'The New Mutants' komt tóch naar de bioscopen

Afgelopen week leek alles erop te wijzen dat de film direct naar video-on-demand zou worden verbannen.

We zijn inmiddels zoveel jaren verder, dat je een film zou kunnen maken over de geteisterde productie van Josh Boone's The New Mutants. De film ligt al ruim drie jaar op de plank en werd door de jaren heen geplaagd door reshoots, een bedrijfsovername en een wereldwijde pandemie. En omdat een bioscooprelease er door corona niet in leek te zitten, leek het er sterk op dat de film zou worden verbannen naar VOD of streaming. Dat laatste lijkt echter toch wat voorbarig te zijn.

Oplettende fans merkten vorige week op dat Amazon een pre-order link voor The New Mutants online had geplaatst, waardoor het leek dat de film een video-on-demand release zou krijgen. Volgens The Hollywood Reporter zou deze link een fout zijn geweest van Amazon, die over een paar maanden de film op VOD wilde uitbrengen in navolging op de geplande bioscooprelease in april.

Mutantenhorror
In The New Mutants volgen we vijf jonge mutanten die hun gaven nog maar net hebben ontdekt en tegen hun wil worden vastgehouden in een geheime instelling. Al snel blijkt niet alles te zijn wat het lijkt en moeten de vijf zien te ontsnappen. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt en Henry Zaga.

NieuwsFilm

meest populair