Opnames 'The Matrix 4' worden binnenkort hervat!

Opnames 'The Matrix 4' worden binnenkort hervat!

De opnames van de langverwachte sequel begonnen afgelopen februari, maar werden al snel stilgelegd door de coronauitbraak.

Warner Bros. Pictures en Village Roadshow hebben laten weten dat ze van plan zijn om in juli de opnames van het langverwachte The Matrix 4 te willen hervatten.

De opnames van The Matrix 4 begonnen in februari dit jaar in San Francisco. Toen de productie daarna werd verplaatst naar Berlijn, werden de opnames daar al snel stilgelegd wegens de coronacrisis.

Het hervatten van de opnames sluit aan op eerdere berichten dat de cast van de film hun contract om in de film mee te spelen met acht weken heeft verlengd. Dit betekent dat Warner Bros. tot 6 juli heeft om opnieuw te beginnen met filmen. Rond die datum zullen naar verwachting de opnames opnieuw beginnen.

Neo is back!
Regisseur Lana Wachowski schreef het script van The Matrix 4 samen met David Mitchell en Aleksander Hemon. De cast bestaat uit namen als Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Max Riemelt, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris en Yahya Abdul-Mateen II.

NieuwsFilm

meest populair