Featured

3 topfilms van Disney om vanavond te kijken

Leuke kijktips voor heel de familie!

door Jeffrey Kouters om 13:47 in Featured
De catalogus van Disney zit vol met topfilms voor jong en oud. Vandaag drie aanraders voor films die uit de stal van Disney komen en inmiddels op streamingdienst Disney+ te vinden zijn. Deze titels zijn leuk voor jong en oud, dus ideaal voor een gezellig familieavondje!

#1 Frozen 2 (2019)
Regie: Chris Buck en Jennifer Lee | Cast: Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, e.a. | Kijk op Disney+
Elsa, inmiddels koningin van Arendelle, wordt door een mysterieus gezang naar het noorden gelokt. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven maakt ze een gevaarlijke reis naar het onbekende - naar de betoverende bossen en donkere zeeën voorbij Arendelle, waar ze de waarheid over haar verleden hoopt te vinden.

#2 The Jungle Book (2017)
Regie: Jon Favreau | Cast: Neel Sethi, Idris Elba, Bill Murray, e.a. | Kijk op Disney+
Het mensenkind Mowgli is opgegroeid in de jungle. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan, die een hekel heeft aan mensen, de jacht op hem opent, moet Mowgli noodgedwongen een reis naar zijn herkomst maken. Dat doet hij samen met de zwarte panter Bagheera en de altijd vrolijke, zingende beer Baloo.

#3 Togo (2019)
Regie: Ericson Core | Cast: Willem Dafoe, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl, e.a. | Kijk op Disney+
Kampioen hondentrainer Leonhard Seppala gaat in de winter van 1925 samen met zijn sledehond Togo op een spannend en hartverwarmend avontuur. De twee gaan een geneesmiddel afleveren in een klein dorp en moeten daarvoor dwars door het verraderlijke terrein van de toendra in Alaska.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobPete89

Avatar

Onward staat niet op Disney+ in Nederland

Ang3l

Avatar

Misschien toch ff fact checken en aanpassen naar je doelgroep als je berichten kopieert: Onward staat niet op Disney+ in Nederland. Werd er laatst ook al lekker mee gemaakt hier ;)

Hij staat wel op Pathe Thuis trouwens.

Frietgezicht

Avatar

^ De doelgroep voor Onward is kinderen. Denk niet dat FT daar veel bezoek van krijgt.

NieuwsFilm