Jerry Bruckheimer over Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean 6'

Jerry Bruckheimer over Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean 6'

Jerry Bruckheimer geeft eigenlijk geen duidelijkheid wat ze met Depp gaan doen...

Een heel duidelijk antwoord krijgen we niet. Zeg maar geen antwoord. Maar het is wel duidelijk dat het niet is uitgesloten dat Johnny Depp terugkeert voor een zesde film in de Pirates of the Caribbean-filmreeks.

Afgelopen dagen waren er meerdere geruchten rond Pirates of the Caribbean 6. Zo was er een wild gerucht dat de rol van Depp zou zijn uitgespeeld aangezien de makers graag actrice Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, Jumanji) zouden willen hebben voor de rol van het potentiële nieuwe hoofdfiguur Redd.

Ook zou de film mogelijk gaan dienen als een soort soft-reboot waardoor er altijd een mogelijkheid zou kunnen bestaan voor de terugkeer van Depp als Captain Jack Sparrow.

Jerry Bruckheimer spreekt...
Het is duidelijk dat de plannen voor Pirates 6 nog niet zo vergevorderd zijn als de fans zouden willen. "We werken momenteel aan een eerste script en hopelijk krijgen we dit binnenkort om aan Disney te geven. Hopelijk zullen ze het leuk vinden," zei Bruckheimer tegenover Collider.

Over het aandeel van Depp was hij ontwijkend. "Voor de film die we momenteel ontwikkelen, weten we niet precies wat Johnny's rol gaat worden," aldus Bruckheimer. "Dus dat zullen we vanzelf zien."

NieuwsFilm

meest populair