'Studie' onthult welke acteur de meeste scheldwoorden gebruikt

'Studie' onthult welke acteur de meeste scheldwoorden gebruikt

Niet Samuel L. Jackson...

Als je zou moeten raden wie de acteur is met de meeste scheldwoorden op zijn naam, zal menig filmfanaat waarschijnlijk denken aan Samuel L. Jackson, die al in heel wat grofgebekte films heeft gespeeld. Toch is die 'eer' weggelegd voor Jonah Hill.

De website Buzz Bingo deed hier onderzoek naar en kwam erachter dat Hill eerste is, met name dankzij films als Superbad en The Wolf of Wall Street. Hill komt maar liefst tot 376 scheldwoorden.

Zijn Wolf of Wall Street-collega Leonardo DiCaprio staat op een tweede plek, met 361 scheldwoorden. Samuel L. Jackson rondt de top 3 af met 301 scheldwoorden. Adam Sandler en Al Pacino maken de top 5 compleet.

Hill's reactie
Hill gebruikt ook de meeste scheldwoorden per duizend woorden. De acteur reageerde er zelf op via zijn Instagram-pagina: ''Ik heb hier zoveel mensen voor te bedanken. Bedankt Martin Scorsese voor mij te pushen. En natuurlijk wil ik ook de grote Samuel L. Jackson bedanken. Ik voel me nederig. (Trouwens, wat is deze nieuwe studie? Moet echt een heel team wetenschappers gedaan hebben.) Veel liefde''.



NieuwsFilm

meest populair